Årlige begivenheder

Hvad enten det er sommer, vinter, vår eller høst, er der altid masser af aktiviteter og oplevelser lige ved hånden, når man bor her i Fjellerad. Her er mange ildsjæle, der synes, det er sjovt at stable forskellige begivenheder på benene, og mens nogle ting er engangs-begivenheder, er der andre, vi ser frem til igen og igen.

Fællesspisning
Fællesspisningerne i Fjellerad noget helt særligt. Alle, der har lyst, mødes i Samlingssalen på skolen til en god omgang aftensmad og hyggesnak. Af og til med et tema eller noget underholdning, andre gange bare for maden og hyggens skyld. Det er en rigtig Fjellerad-tradition, der i efteråret 2012 går ind i sit 24. år!

Brunch & Dogme
I de seneste år har fællesspisnings-konceptet udviklet sig, så man i udvalgte weekender også kan deltage i brunch med det hele (eller i ’dogme’ -udgaven, hvis man gerne vil holde lidt igen).

Æselmarked
Æselmarked er Fjellerads svar på et julemarked. Det afholdes hvert år i slutningen af november, og involverer bl.a. gran og pynt, vafler og vanillekranse. Og et æsel eller to.

Quindefest
Kun for kvinder. Sådan er det. Messestande med tøj og smykker, hyggelig middag og lidt vin dertil, godt selskab, modeshow – en rigtig tøseaften.  

Fjellerad Rundt
Sidst på foråret er det tid til Fjellerad Rundt, der er et motionsløb for alle, voksne og børn, unge og gamle. Der er flere ruter at vælge imellem, og man vælger selv, om der skal gås, løbes eller cykles. Og i hvilket tempo. Dagen rundes af med fællesspisning og præmieuddeling – der i løbets ånd udtrækkes på deltagernumrene.

Fællesfest
I begyndelsen af efteråret holdes den store ’Fællesfest’, der involverer voksne, feststemte mennesker, mad og drikke, musik og dans. Den er ventet med spænding, og god for en masse grin og efterfølgende snak. Årets fest!

Børneloppemarked
Børneloppemarked er et forholdsvis nyt initiativ, og det er super godt på alle måder. Børnene kommer af med deres aflagte legetøj, de hygger med at bytte/sælge/købe, og legetøj, der bliver til overs, foræres til gode formål.


Og så har vi i Fjellerad selvfølgelig også en række arrangementer, som man også kender andre steder:

  • En stor fastelavnsfest med masser af udklædte børn (og voksne),
  • Sct. Hans, hvor vi spiser og sender heksen af sted til Bloksbjerg
  • den årlige juletræsfest med Luciaoptog, ris ala mande, gåen om juletræet og besøg af julemanden.
     
Ultimate Web